JONATHAN JOHANSSON

pics: by me


I've got issues with my sleep

Kvalität - Arvika 2010 - Trailer from Kvalität on Vimeo.


Inte satan sov vi något, inte satan åt vi något, inte satan.. eh haha nä. Såklart Arvikafestivalen var grym, skön som fan. Vi får hoppas att den lyckas hålla huvudet över vattenytan (det regnar en del i Arvika (förlåt för fantastisk humor)) och får genomföra sitt jubileum nästa år, men i alla fall, tack för i år Arvika!

POLAROIDLOVE

pics: by me & others

Jag är förälskad. Här har ni en hel hop med bilder, från arvika bland annat!

sånt där är slöseri med tid

pics: by me


Follow

pic: by me

Shambolic

pics: by me

Bilder från fotograferingar som jag helt och hållet kan skriva mitt egna namn under. En liten samling har det blivit i alla fall, sommaren har varit en pause vilket är lite trist då man skulle kunna göra så mycket just nu! Men jag känner att det änna kliar i fingrarna på mig nu, så något nytt kommer det bli snart.

unedited

pic: by me

En sådan där bild jag inte riktigt vill röra. Tycker den känns bra som den är. Har en känsla jag inte vill pilla bort, med för mycket tankar och regler i photoshop. Gillar den avlägsna känslan, blicken bort, färgerna lite fel, skärpan någon annanstans. Och den tjocka flygande flugan såklart.

Så småningom kommer jag väl pilla lite på den, jobba mer med färg och svärta, bilden görs inte riktigt rättvisa över internet heller, och detta är jpeg-låg version.

25

Lite förändringar är på väg! Åh så säger man ju gärna, men jag tror att det faktiskt är det på riktigt. Lite ny bana, poäng med hela grejen, vi får se om det håller. Jag talar alltså om bloggen, Shambolic. Förändringar i livet kommer väl alltid med hösten det också, men hjälp det vill jag inte tänka på nu. Ser dock väldigt ljust på det mesta. Vi får se om det håller.

this could all go so wrong, but we're so happy


this charming man - (vi gillar the smiths)

I slottskogen kan man hitta det mesta.

TIMO RÄISÄNEN pt 2

Bilder från Timos spelning på Liseberg 8/6
pics: by me

TIMO RÄISÄNEN pt 1

Bilder från Timos spelning på Liseberg 8/6
pics: by me

I killed the party again, god damn

pic: by me

Let's dance to joy division

Peace and love -09

AH, vad galet taggad jag är inför Arvikafestivalen nu! Har gjort mitt bästa de senaste dagarna för att förtränga det faktum att Peace and love har pågått utan min närvaro, genom att sova på en klippa hela dagarna, lyssna på galet bra musik och gjort en dåligt planerad men väldigt lyckad resa till Falkenberg.

Men nu, nu är det dags att rikta ögonen mot de värmländska skogarna, leta reda på tågbiljetten och låta tonerna leda dig till scenerna, campen, bytes ölen, den dammiga falafeln, converse-brännan, de oidentifierbara skadorna, luktande baja-major, nattkaffe, nya vänner man inte kommer ihåg namnen på, festivalflört, lera upp till knäna, oförglömliga spelningar, trasiga solstolar och alldeles för mycket helt berusande lycklig dans, dans, dans - kan det bli mer underbart?

RSS 2.0